понедельник, 28 февраля 2011 г.

У Скадовську відбулося друге засідання Громадської ради

28 лютого 2011 року в залі засідань районної державної адміністрації відбулося  друге засідання громадської ради при районній державній адміністрації.
У роботі засідання взяли участь: начальник відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків із засобами масової інформації та громадськістю апарату районної державної адміністрації – І.В. Гультай, члени громадської ради та делегати від інститутів громадянського суспільства. 
На порядок денний ради було винесено такі питання: про реалізацію ініціатив Президента України в області та районі в 2010 році; про обрання нових членів громадської ради; створення постійних комісій громадської ради.
По першому питанню виступив начальник відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків із засобами масової інформації та громадськістю апарату районної державної адміністрації – І.В.Гультай, який надав присутнім інформацію про діяльність органів виконавчої влади області та району щодо реалізацію ініціатив Президента України  в 2010 році.
Голова громадської ради при районній державній адміністрації – І.Д.Бартчук надала пропозиції присутнім щодо назв та кількості постійних комісій ради.
В результаті обговорення було сформовано п’ять постійних комісій та обрано їх членів.
Обрано членом громадської ради Горяїнова А.Є. – голову районної громадської організації Комітету виборців України.
Голові громадської ради І.Д.Бартчук - доручили підготувати лист до районної державної адміністрації та районної ради про надання приміщення для створення громадської приймальні.
З проханням підтримати звернення про надання земельної ділянки під створення козацької застави на місці колишньої військової частини звернувся  до членів громадської ради - Кондратенко М.Г. Члени громадської ради одноголосно підтримали ці ініціативи.
Вирішено повернутися до питання включення до складу громадської ради нових членів на засіданні громадської ради, яке відбудеться 11 березня 2011 року, о 14.00 в районній державній адміністрації. Громадська організація була представлена на цьому заході в особі Заступника керівника ВГО«Народна Палата України» в Херсонській Костогриз Р.П

Комментариев нет:

Отправить комментарий