вторник, 21 июня 2011 г.

Зустріч голови Скадовської райдержадміністрації з представниками громадських організацій

21 червня 2011 року відбулося спільне засідання громадської, громадської гуманітарної рад та координаційної ради з політичних питань при районній державній адміністрації.
Голова районної державної адміністрації Устинов Єгор Олександрович доповів керівникам громадських організацій про суспільно-політичну ситуацію, стан та перспективи соціально-економічного розвитку району.
Він зокрема велику увагу приділив питанню розвитку курортно-рекреаційної зони району, впровадженню нових проектів, направлених на створення нових робочих місць, тісної співпраці громадськості з виконавчою владою.
«Спираючись на всебічну громадську підтримку районна державна адміністрація знаходить єдність інтересів із громадськими формуваннями задля спільних дій, направлених на вирішення актуальних проблем сьогодення» - зазначив Єгор Олександрович.
Районна державна адміністрація завжди підтримує проекти та заходи, що проходять за участі громадських формувань, які направлені на вирішення соціальних питань різних верств населення, виховання молодого покоління, підняття іміджу Скадовського району.
Голова районної державної адміністрації Устинов Є.О. оголосив подяку голові громадської ради Бартчук Ірині Дмитрівні за участь у громадсько-політичному житті району, виховання молоді, проведення заходів екологічного спрямування. 
Члени громадських організацій висловили надію на тісну співпрацю із виконавчою владою, подякувавши голові районної державної адміністрації за турботу та увагу до проблем громадськості. Громадська організація була представлена на цьому заході в особі Заступника керівника ВГО «Народна Палата України» в Херсонській обл. Костогриз Р.П

Комментариев нет:

Отправить комментарий